Iho heleäksi, kynnet vahvaksi.





Meillä jokaisella on varmasti haaveita, isoja ja pieniä. Toiset haaveet on ehkä hieman helpommin toteutettavissa kuin jotkut toiset.

Omia haaveitani, niitä helpommin toteutettavia, olisi saada tasapainoinen heleä iho ja vahvat kynnet.

Kun ikää on jo 40+, niin huomaa, että vääjäämättä ikääntymisen merkit alkaa näkyä kasvoillakin.
Vaikka hoidan ihoani  ja se on suht hyvässä kunnossa, ei ihoni tietenkään ole enää yhtä kiinteä ja hehkuva kuin ennen ja silmänympäriltäkin löytyy ne pienet naurunjuonteet jo;) En tosin odottakaan näyttäväni enää kaksikymmpiseltä, mutta aikuisemmallakin iällä tottakai haluan näyttää mahdollismman hyvältä ja terveeltä.

Myös elämäni on aika hetkistä, enkä voi väittää kiinnittäväni tarpeeksi huomiota omaan ruokavaliooni, jotta se olisi tarpeeksi monipuolinen, vaan monesti kiireessä sitä tulee syötyä vähän niin ja näin.

Myöskään ravintolisät ja vitamiinit eivät ole kuuluneet valikoimiini, tätä ennen.

Alkusyksystä minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Helein Anti -aging sekä Helein Biotin+ Kauneusravintolisiä ja mielenkiinnolla lähdin testiporukkaan mukaan. Ravintolisä on apteekkisarja.


Biotin + on tarkoitettu hiusten ja kynsien kunnon ylläpitoon. Kapseli sisältää Biotiinia, C-vitamiinia, Sinkkiä ja Kysteiiniä.
Biotiini vahvistaa kynsiä sekä hiuksia ja yhdessä sinkin kanssa se edistääkin ihon ja limakalvojen hyvinvointia myös.

Minun kynnet ovat aina olleet oikea murheenkryyni, koska ne ovat hauraat ja liuskoittuvat. Syytän tästä suurimaksi osaksi työtäni, koska joudun työssäni pesemään käsiäni lukuisia kertoja päivässä, samoin joudun käyttämään käsihuuhdetta, eli desinfioin käsiäni kymmeniä kertoja päivän aikana, ei ole mikään ihme, että kynteni kärsivät tästä. Tietysti se ruokavalio ja aikaisempi vitamiinien puute edesauttoi tilannetta.


*Yhteistyössä Verman ja 40+blogit

Anti-Aging- Premium on puolestaan tarkoitettu meille yli nelikymppisille, avuksi huolehtimaan ihon hyvinvoinnista. Kukapa sitä ei toivoisi kuulakkaampaa ja sileämpää ihoa <3
Tuote sisältää Ceramosides- uutetta joka tutkitusti syväkosteuttaa ihoa.
Kun iho on kosteutetumpi, se näyttää myös terveemmältä, eikö totta? 
Tuote sisältää myös A- ja E- vitamiineja, hyaluronihappoa sekä vihreä-tee uutetta.
Vitamiinit ja antioksdantit suojaavat ihoa ja auttaa säilyttämään ihon pehmeyden.
Kumpaakin kapselia otetaan 1 kpl päivässä.
Nyt olen syönyt Kauneusravintolisiä Bioti+ vajaa kaksi viikkoa ja Anti- aging kolmen viikon ajan ja olen ilokseni huomannut, että kynteni on alkanut vahvistua sekä iho tuntuu pehmeämmältä ja kasvojeni pintakuivuus on hieman helpottanut. Ruokavaliota en ole testijakson aikana muuttanut laisinkaan.

Minulla on vielä kapseleita jäljellä seuraavankin kuun tarpeisiin ja kerronkin teille n kuukauden päästä onko tilanne tästä muuttunut merkittävästi.
Itse toivoisin, että kynnet saisivat vielä lujuutta lisää ja ihon kosteus ja heleys paranisi vielä entisestään, katsotaan kuinka tässä oikein käy.

Pakkauksissa on 60 kapselia ja se riittää kahden kuukauden tarpeisiin. Ravintolisää saa apteekista!

20 kommenttia

  1. Ihanat kuvat ja kyllä sitä tarvitsee kauneutta myöskin purkista. Ei vaan omat konstit enää riitä. Nuo kynsivahvisteet olisi ollut mukavaa testiä myöskin, sillä omien kynsien kunto on todella huono.

    Ihanaa viikkoa Souliina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Kyllähjän se näin on, että kyllä sitä vahvistusta täytyy alkaa ottamaan sieltä purkistakin jo. Kiva tässä on se, ettei sitä tarvitse muistaa ottaa kuin kerran päivässä!

      Ihanaa viikkoa sinulle myös <3

      Poista
  2. Nuo kapselitkin on jo niin kauniita. Kuulostaa todella hyvältä nämä tuotteet <3
    Ihanaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, söpöt kapselit :D Ihanaa viikkoa sinulle myös Outi<3

      Poista
  3. Täällä myös testikausi meneillään :)

    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa! Kerrohan sitten mitä tykkäsit.
      Samoin, ihanaa viikkoa <3

      Poista
  4. Itse käytän myös kynsiin, hiuksiin ja ihoon vaikuttavia lisäravinteita. Varsinkin ihosta huomaan nopsaan, josa jätän esim. kollageenijauheen pois. Suosittelen kyllä kaikki kokeilemaan noihin suunnattuja tuotteita, niistä on kyllä oikeasti apua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen jotenkin ollut hono syömään aiemmin lisäravinteita, mutta täytyy sanoa, että nyt kun huomaa mitä apua siitä on, niin jatkan kyllä ehdottomasti niiden syömistä!

      Poista
  5. Todella kauniit kuvat! Mulla on vähän on/off-suhde ravintolisiin. Joitakin käytän, mutta jotkut saavat ihon sekaisin. Mutta esim. kollageenijauhetta voisin hyvinkin kokeilla, ja näistä kahdesta kiinnostuin tuosta anti-age-ravintolisästä, vaikka ihan vielä en kohderyhmään kuulu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salka <3
      Voihan tuota anti-agingia syödä jo vaikkakaan ei kohderyhmään varsinaisesti kuuluisikaan, ei siitä mitään haittaakaan ole ;)

      Tuo on kyllä harmillista, jos iho ei tykkää jostain ravintolisästä, jättäisin kieltämättä itsekin sellaisen pois. Nämä eivät ole itselleni ainankaan tehneet mitään ongelmia.

      Poista
  6. Mulla kynnet on tosi nirsot. Heti kun sorrun lakkaamaan niitä niin johan kynnet on entiset, ne murenee ja halkeilee.
    Olen syönyt kuurina Piigeeliä joka on tärkeä rakenneaine niin kynsille, hiuksille iholle kuin luustollekin. Se auttaa mulla tosi tehokkaasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä niin ymmärrän sinua. Tuo kynsien hauraus ei ole mikään mukava jutttu. Mutta hienoa, kun olet löytänyt itsellesi kuitenkin hyvän valmisteen millä pitää kyntesi kunnossa.

      Poista
  7. Täällä syksyn hektinen ja aika stressaava työtilanne näkyy hiuksissa, ihossa, kynsissä... Kaikessa! Niin, ja kyllä tuo ikäkin tietysti alkaa näkymään. ;) Joten, tämä postaus oli enemmän kuin tarpeen, hyvä vinkkaus. Taidankin heti tänään kiepsauttaa apteekin kautta ja hakea itselle jotakin esittelemistäsi tuotteista tai jotain vastaavaa.
    Jään odottelemaan kuulumisia kokeiluistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stressi ja hektinen elämä näkyy muuten yllättävän voimakkaasti siinä kaikessa, nimenomaan!
      Hyvä kun tämä postaus tuli sitten oikeaan ikaan, ja toivottavasti sieltä apteekkireissulta löytyi sinulle oikea tuote:)

      Tsemppiä kovasti sinulle sinne kiireen keskelle ja toivottavasti kiire hieman helpottaisi <3

      Poista
  8. Nyt on kyllä aika upea suomalainen tuote tullut markkinoille - katselin juuri itsestäni otettuja kuvia ja apua miten kuiva iho paistaakaan läpi. Kyllä näitä lisäravintolisiä tarvitse varmasti ihan jokainen, sillä Suomen talvi on aika ankara mm. iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihan huippua ja nimenomaan suomalainen, mikä minulta jäikin vielä mainitsematta!
      Minä luulen, että aloitin hyvään aikaan tämän syömisen, koska ihoni on paremmassa kunnossa, kuin monena talvena tähän aikaan.

      Tuo Suomen talvi on kyllä koettelemus!

      Poista
  9. Minäkin näitä anti-aging-versioita napsin saadakseni vahvemman ihon talveen, kuivuus on järkyttävää! Ja öljyt menee vielä lisänä. Ihanaa viikon jatkoa Souliina! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinullakin on nämä :) Kyllä näistä aika nopsaan huomaa, kun ihon kosteustasapaino paranee, tykkään todella!

      Oikein ihanaa viikkoa Katja <3

      Poista